Рок Украина
   ГЛАВНАЯ   
   РУС   
 А 
 Б 
 В 
 Г 
 Д 
 Е 
 Ж 
 З 
 И 
 І 
 Й 
 К 
 Л 
 М 
 Н 
 О 
 П 
 Р 
 С 
 Т 
 У 
 Ф 
 Х 
 Ц 
 Ч 
 Ш 


Режим

Удень народження групи є 6 жовтня 1994 - у цей день був даний перший концерт групи з назвою «Режим».

Дискографія групи «Режим»:
- 1995 р. - Живий концерт «Білий звук»;
- 1996 р. - «Оглянься назад», 30 хв;
- 1996 р. - «Співай про свою волю», 30 хв;
- 1997 р. - Живий концерт на Куликовом поле, 45 хв;
- 1999 р. - «Ворон», 38 хв;
- 2002 р. - «Діалог», 37 хв.
- 2005 р. - «Думки», 32 хв.

Режим

Група брала участь у наступних фестивалях:
«Від заходу до Світанку» - м. Донецьк, 1997 рік;
«Від заходу до Світанку» - м. Одеса, 1998, 1999 року;
«Рок-обойма» - м. Миколаїв, 1998, 1999 року;
«Пікейні жилети, пам'яті Ігоря Ганькевича» - м. Одеса, 1998, 2000-2003, 2005 року;
«Байк-шоу Гоблин» - м. Одеса, 1998, 2002-2005 року;
«Не кашляй» - м. Київ, 2000 рік;
«No Problem» - м. Одеса, 1997 рік;
«Оскольская Ліра» - м. Старий Оскол, 1997 рік;
«Фестиваль нової незалежної естетики Гітарний синдром» - м. Одеса 1995 рік;
«Пирок» - м. Одеса, 1997 рік;
«Море почуттів» - м. Одеса 1998 рік;
- Концерт, присвячений дню народження Рівне - м. Рівне, 2003 рік;
- Концерти, присвячені дню народження Рівненського клуба-року-клубу - м. Рівне, 2003, 2005 року;
«Future Culture» - участь у концерті, виставці, прес-конференції, м. Одеса, 1996 рік;
«Рок проти організованої злочинності» - м. Одеса, 1994 рік;
«Монстри російського року» - м. Одеса, 1998 рік
«Пивний «Прибій» - м. Одеса, 2004 рік;
«Заворь» - м. Чернівці, 2004 рік;
«Голос Року» - м. Сімферополь, 2004 рік
- Концерт, присвячений дню народження Красноармійська - м. Красноармійськ, 2005рік
- Благодійний концерт у допомогу одеському музикантові Стіву, 2005
і ін.

В 2005 р. виступ у клубах м. Одеси (Контрабас, Перемога) і м. Києва (клуб 44 і Докер Паб)

В 1999 снять кліп на пісню «жертва-любов», а в 2002 на пісню «Будь поруч»; кліпи були представлені на каналах «ТРК», «Чорне море» й ін. Також на цих каналах у різних передачах були дані інтерв'ю учасниками колективу.

У період з 1998-2005 року група «Режим» грала у зв'язуванні з такими групами як «Аліса», «Серга», «Неприкасаемые», «Колібрі», «Текиладжазз», «Аукцыон», «Сплін», «Брати Карамазовы», «Калинов міст», «Океан Ельзи», «Танок на Майданi Конго». В 2004 році з командами «Воплi Вiдоплясова», «Умка й Броневичок», «Крематорій», «Різні люди», «Zdob si Zdub».

Групою були дані концерти на різних площадках й у клубах у містах Одеса, Рівне, Миколаїв, Південний, Рени, Донецьк, Київ, Сімферополь, Чернівці, Кишинів, Старий Оскол, Красноармейск.

Колектив нагороджений:
- Грамотою від Керування по справах родини й молоді з питань фізкультури й спорту Одеського міськвиконкому за участь у фестивалі в Міжнародний день боротьби з наркоманією й Спидом - м. Одеса, 1997 рік;
- Грамотою від Керування по справах родини й молоді Одеської Обласної міськадміністрації як краща муніципальна група - 1998 рік;
- Грамотою від Керування по справах родини й молоді за участь у концерті, присвяченому дню народження м. Рени - 1998-1999 року;
- Грамотою за участь у концерті, присвяченому дню народження м. Рівне - 2003 рік;
- Грамотою за участь у фестивалі «ВІД заходу до світанку» - 1999 рік;
- Дипломом «Майстерня років-бардів» Міжнародного фестивалю поезії й авторської пісні «Оскольская Ліра» - м. Старий Оскол, 1997 рік. Cостав:
Горегляд Володимир - вокал, автор музики, текстів, ритм-гітара;
Парфенюк Олександр - соло-гітара;
Чорнячи Микола - клавіші;
Пестряков Сергій - барабани;
Христофоров Олександр - бас-гітара;
Христофорова Олена - менеджер групи.



ГЛАВНАЯ |
Все права защищены © 2012 ExTeam
Website designed by: ExTeam
Hosted by uCoz